Usluge

Posebne usluge

Voznje po dogovoru-prevoz putnika luksuznim automobilima, kombi vozilima i mini busom: na svim relacijama u BiH voznje na aerodrome (Banja Luka, Beograd, Sarajevo, Zagreb) vožnje za inostranstvo (EU)

Iznajmljivanje auto slep prikolice 50 KM po danu.

Osiguranje

Sva vozila su osigurana protiv odgovornosti nanesene trećem licu. U slučaju oštećenja vozila gubitka vozila ili njegovih dijelova ili krađe vozila iznajmljivač je bez obzira na krivicu odgovoran za štetu u iznosu od realne vrijednosti vozila. Vozač i putnici u vozilu su osigurani za slučaj smrti ili invaliditeta, kao posljedica nezgode u izajmljenom vozilu, na iznose propisane od strane osiguravajućeg društva.

Opšti uslovi

Vozilo se iznajmljuje vozacima starijim od 21 godine uz posjedovanje vozačke dozvole najmanje 2 godine.

Korištenje vozila je najmanje 24 sata (1 dan) od preuzimanja vozila.

Vozilo se izdaje sa punim rezervoarom, te se u slućaju povrata vozila sa manje goriva naplaćuje razlika uvečana za uslugu punjenja 10,00 KM. Način naplate iznajmljivanja vozila dogovara se prilikom preuzimanja istog. Pruzamo Vam pogodnost plaćanja kreditnim karticama. Kod gotovinskog plaćanja polaže se deposit od 300,00 KM koji vraćamo po povratku vozila. Pri povratku vozila dozvoljen je 1 sat zakašnjenja, nakon čega se naplaćuje dodatni dan.

Produženje rentiranog vozila je moguće najkasnije 24 sata prije predvidjenog roka.

Dodatne usluge

Omogucavamo klijentima mogucnost iznajmljivanja GPS jedinice kada im je ona potrebna na nekoliko dana, sedmicu ili duže.

Sjedište za dijete uz dodatnu doplatu. Oštećenje ili gubitak se naplaćuje u iznosu nabavne cijene.

Dostava i preuzimanje vozila u okviru grada za vrijeme radnog vremena se ne naplaćuje.

Izvan radnog vremena se naplacuje 10,00 KM. Za dovoženje ili preuzimanje vozila van grada se obračunava kilometraža i gorivo (ostalo po dogovoru).

Iznajmljivanje vozila sa vozačem.

Rentacar Omega © All Rights Reserved | Design by bitlab.rs